KÜTAHYA / ASLANAPA - Ortaca İlkokulu

(507) 020-8032
Ortaca Köyü Ortaca Küme Evleri No 150 Aslanapa/KÜTAHYA
Vizyon
Eğitim ve öğretimde öğrencileriyle öğretmenlerinin konforunu ve önceliklerini ilke edinmiş, görev ve sorumluluklarının bilincindeki esnek idarecilerle; iş birliği ve anlayışla meslekî doyuma ulaşmayı amaçlayan, istekle ve örnek arkadaşlıkla eğitim standartları yüksek bir çalışma ortamında mesleğini icra eden öğretmenleriyle; çevrenin koşulları ölçüsünde çağın gerekliliklerine uygun bir şekilde, teknolojiyle bütünleşmiş, bilgiyi paylaşan öğrenciler yetiştirmek; bu öğrencilerin ülkesini ve milletini muasır medeniyetler seviyesine çıkaran bireyler olarak hayatlarını sürdürmelerini sağlamak okulumuzun başlıca vizyonudur.
Misyon
Okulumuzun misyonu, Millî Eğitim Temel Kanunu’nu esas alarak bireylerin ihtiyaç duyduğu eğitim ve öğretim hizmetlerini kurumun yetki, görev ve sorumlulukları dâhilinde ve hazırlanan programlar aracılığıyla yürütmek; Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hayata ve üst öğretime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir.
09.00-14.50
Isınma
Okulumuz kömür gibi katı yakıtlar kullanılarak kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Okulumuza özel araçlarla ve öğretmen servisiyle ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz taşıma merkezi olduğundan öğrenciler için servis imkânı vardır.
Ortaca Köyü Aslanapa/KÜTAHYA
Okulumuz il merkezine 44,7 km, ilçe merkezine ise 13,4 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz tek müdürlük bünyesinde ortaokulla birlikte yönetilen bir ilkokuldur. Okulumuzun sabit telefon numarası üzerinden iletişim sağlayamayanlar Aslanapa İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün 02743312540 ve 02743312541 numaralı telefonlarından bize ulaşabilir.